HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sanayiciler Akkuyu için buluşacak

Düzenleyen: /
Sanayiciler Akkuyu için buluşacak
Akkuyu, Akkuyu Nükleer, Nükleer Santral, Haber

EKONOMİ Haberleri

Türkiye’nin ilk nükleer enerji santrali olacak Akkuyu NGS için çalışmalar devam ederken, bölge sanayicileriyle de bir görüşme trafiği yaşanacak.

Osman Çobanoğlu ANKARA

Akkuyu Nükleer A.Ş. ile projenin önemli katılımcılarından Konzern TİTAN-2 A.Ş bölgedeki sanayicilerle toplanacak. 3-5 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek toplantıda Türk tedarikçiler arasında iş birliği ve katılım fırsatlarının değerlendirileceği öğrenildi. Ayrıca Rosatom tarafından yapılacak satın alma işleriyle ilgili de  Türk tedarikçilere detaylı bilgiler verileceği ifade ediliyor. Potansiyel tedarikçilere Rosatom’un satın alma sistemi ve prosedürleri de anlatılacak. 2 yıllık satın alma planlamaları paylaşılacak. Seminerde devlet kurumlarından temsilciler, Akkuyu santralinin inşaat katılımcıları ve Rosatom’un diğer projelerinden katılımcılar da yer alacak. Projeye dahil olan yerli ve yabancı toplam şirket sayısı 80’i bulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...