Altın alacaklar dikkat! Bugün çeyrek altın ne kadar, kaç TL? Ekim ayının ilk günü altın fiyatları

Düzenleyen:
Altın alacaklar dikkat! Bugün çeyrek altın ne kadar, kaç TL? Ekim ayının ilk günü altın fiyatları

EKONOMİ Haberleri

Eylül ayında internet üzerinde en çok aranan konuların başında altın fiyatları geliyordu. Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve inişli çıkışlı grafik vatandaşların bu konu üzerindeki meraklarını bir hayli arttırmıştı. Genelde ülkemizde yatırım ve hediyeleşmek için kullanılan altın en çok tercih edilenlerin başında geliyor. Son günlerde düşüş gerçekleşen altına rağbet bir hayli artmış durumda. Düşüşün ardından vatandaşlar "çeyrek altın ne kadar" sorusunu aramaya devam ediyor. Altın fiyatları ne kadar? Ekim ayının ilk günü gram, çeyrek, yarım, tam ve cumhuriyet altını fiyatları.

Geçtiğimiz Eylül ayında inişli çıkışlı grafik sergileyen altın fiyatları vatandaşların araştırdığı konuların başında gelmişti. Ülkemiz için önemli bir konuma sahip olan altın, hem yatırım hem de hediyeleşmek için çokça tercih edilmekte. Hal böyle olunca milyonlarca vatandaş internet üzerinde altın fiyatlarını araştırır olmuş, bunun neticesinde "Çeyrek altın ne kadar" sorusu trendlerin başında yer almıştı. Türk kültüründe dolar ve euronun aksine daha benimsenmiş bir yatırım aracı olarak görülen altın ile ilgili tüm detaylı bilgilere bu başlık altında ulaşabilirsiniz. 29 Eylül Cumartesi güncel gram, yarım, tam, cumhuriyet, 22 ayar bilezik ve çeyrek altın fiyatları...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram, çeyrekten sonra en çok benimsenen tür olmakla birlikte, artan fiyatlar sonucunda yavaş yavaş çeyreğin önüne bile geçebileceği tahmin ediliyor. Peki gram altın güne nasıl başladı? Gram altın bugün güne %-0.58 düşerek, 230,56 liradan alınırken, 230,88 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın en çok tercih edilen ve benimsenen türdür. Düğünlerde, özel günlerde ve yatırım amaçlı olarak kullanılan çeyrek altın ile ilgili en doğru ve güncel bilgilere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. İşte 29 Eylül çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek, 368,98 liradan alınırken, 377,57 liradan satılıyor.

Yarım Altın: Bu sabat itibariyle alış fiyatı 735,66 TL. Satış fiyatı ise 755,13 TL

Tam Altın: Cumartesi sabahı itibariyle alış fiyatı rakamı 1.051,77 TL

Cumhuriyet Altını: 1.528,00 TL'den alınırken, 1.550,00 TL'den satılıyor.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...