Kar Group’tan 20 milyon TL’lik yatırım

Kar Group’tan 20 milyon TL’lik yatırım

EKONOMİ Haberleri

Kar Group, yapı kimyasalları üretimi yapacak fabrikasını 20 milyon TL’lik yatırımla Elâzığ’da hayata geçiriyor.

Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Üçüncü, Gebze ve Orhangazi bölgesinde bulunan iki fabrika ile nakliye sebebiyle hizmet vermekte zorlandıkları bölgelerde yeni tesisle çok daha iyi hizmet sunabileceklerini bildirdi. İlk etapta 30 kişinin istihdam edileceği fabrikada üretim 2019’da başlayacak. Ürün gamında sıva yalıtımı, sıvalar harçlar, su yalıtımı, onarım ve güçlendirme, mastikler ve yardımcı ürünler, zemin uygulamaları, beton ve harç katkıları, restorasyon harçları olmak üzere 250’yi aşkın çeşit bulunuyor.

5 BÖLGEDE DAHA
Erol Üçüncü, Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz’de benzer yatırımları hayata geçirmek üzere fizibilite çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Grup olarak yıl sonuna kadar 180 milyon liralık yatırımı hayata geçirmiş olacaklarını ifade eden Üçüncü şunları söyledi: Bursa’nın Kayapa bölgesinde çevreye duyarlı olarak hayata geçireceğimiz agrega ve beton tesislerinin yatırım tutarının ise 40 milyon TL’yi bulacağını tahmin ediyoruz. Bunun yanı bir yandan da fabrikalarımızda revizyon çalışmalarımız devam ediyor. 120 milyon TL’lik bir yatırım değeriyle Pendik’te hayata geçirdiğimiz ‘Edonia Garden’ projemiz var. Bu projelerin devamı gelecek, inşaatta da büyüyeceğiz. Yaol yapımı işimiz de sürecek” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...