KOBİ’lere haberleşmede destek ve teşvikler anlatılacak

KOBİ’lere haberleşmede destek ve teşvikler anlatılacak

EKONOMİ Haberleri

Yerli ve millî ürün kullanımını yeni dönemin parolası hâline getiren hükûmet, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Osman Çobanoğlu ANKARA

Elektronik haberleşme sektöründe yerli ve millî ürün kullanımı ile yüksek teknolojiye dayalı üretim ekosisteminin oluşturulması konularında sektörün önde gelenleri bir araya geliyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) öncülüğünde gerçekleştirilecek etkinlikte AR-GE’den ürünleşmeye kadar olan süreçte kamunun sağladığı destek ve teşvikler konusunda KOBİ’lerde bilgiler verilecek. Ayrıca 5G teknolojilerine giden yolda sektörler arası etkileşim ve yapılabilecek çalışmalara yönelik konular müzakere edilecek. Etkinliğin BTK tarafından oluşturulan 5GTR Forumu ile 120’nin üzerinde KOBİ’nin bir araya gelmesiyle kurulan Haberleşme Teknolojileri Kümesi çalışmalarının 5G’ye giden yolda sektördeki yerlilik oranlarının artırılması amacıyla önemli olduğu belirtiliyor. Yerli üretim konusunda başarı öykülerinin de tanıtılacağı “Yerli ve Millî Üretimin Geliştirilmesine Yönelik Kamu Destek ve Teşvikleri” etkinliği 22 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Ofisim’den yeni çözüm: Ön Muhasebe
Türkiye’nin ilk ve tek iş uygulaması geliştirme platformu olan PrimeApps’i hayata geçiren Ofisim, CRM (Satış Gücü Otomasyonu ve Müşteri İlişkileri Yönetimi) uygulamasına ön muhasebe özelliği eklediğini duyurdu. Bu yeni özellikle KOBİ’lerin ön muhasebe yükünü azaltmak istediklerini söyleyen Ofisim’in Kurucusu Serdar Turan “Ofisim’in Ön Muhasebe modülü ile şirketler, cari, fatura, stok, ödeme/tahsilat ve kasa/banka gibi finansal süreçlerini kolayca yönetebilecekler” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...