İşletmelere güvenlik sağlayacak

İşletmelere  güvenlik  sağlayacak

EKONOMİ Haberleri

Vodafone, Kent Alarm iş birliğiyle, iş yerlerinin güvenliğini sağlamak isteyen esnaf ve KOBİ’lere yönelik sunduğu iki avantajlı paketle yeni bir kampanyaya imza attı.

Vodafone Güvenli İşyeri ve Vodafone Güvenli İşyeri Pro adıyla sunulan her iki paketle, nesnelerin interneti (IoT) teknolojisiyle işyerleri, 7/24 merkezi alarm izleme hizmeti sayesinde izlenebiliyor. Bu sayede güvenlik ihlali girişimine hızlı müdahale imkânı sağlanırken kampanya dahilindeki her iki pakette de kurulum ve aktivasyon ücretsiz sunuluyor. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, paketlerle raporlama, mobil uygulama ile dijital çözümler ve kablosuz panel sistemi gibi pek çok özelliği avantajlı fiyatlarla sunduklarını belirterek, “Bu yeni paketler ile iş yerleri, merkezi alarm izleme sistemi sayesinde 7/24 izleniyor ve herhangi bir güvenlik ihlali girişimi sırasında anında kolluk kuvvetlerine haber verilerek hızlı müdahale imkânı veriyor” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...