HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

‘Bilim Kadını’na büyük destek

Düzenleyen: /
‘Bilim Kadını’na büyük destek
Bilim Kadını, Haber

EKONOMİ Haberleri

Kadınların bilime katkısını desteklemek, bu alanda cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek, genç ve yetenekli rol model oluşturmak amacıyla L’Oréal Türkiye’nin hayata geçirdiği “Bilim Kadınları İçin” programının 2019 başvuru süreci başladı.

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu iş birliğiyle hayata geçirilen program kapsamında, seçilen 6 genç bilim kadınının her birine, araştırmalarında kullanmak üzere 75 bin TL burs veriliyor. Bilimsel yetenekleri kanıtlanmış ve doktora derecesine sahip, 31 Aralık 2018 itibarıyla da 40 yaşından gün almamış tüm genç Bilim Kadınları, bu burs programına başvurabiliyor. Programa katılım için diğer başvuru koşulları arasında; adayın T.C. vatandaşı olması, önerilen araştırma projesinin “Yaşam Bilimleri” ya da “Malzeme Bilimleri” alanında olması, proje süresinin bir yılı geçmemesi ve Türkiye’de gerçekleştirilecek olması yer alıyor. Başvurular, adaylar tarafından UNESCO Türkiye Millî Komisyonuna, 20 Şubat 2019 tarihine kadar gönderiliyor.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...