Starbucks, yurt dışında Türk kahvesi satacak

Düzenleyen:
Starbucks, yurt dışında Türk kahvesi satacak

EKONOMİ Haberleri

Dünyanın birçok ülkesinde şubesi bulunan kahve zinciri Starbucks’ın Türk Kahvesi Kültürü Araştırmaları Derneği (TKKAD) onaylı harmanı Veranda ile hazırladığı Türk kahvesi ürününün ünü, Türkiye sınırlarını aştı.

Türk Kahvesi, kuveyt, Lübnan, Ürdün ve Azerbaycan dohil olmak üzere 4 ülkede 70’i aşkın Starbucks mağazasında servis edilecek. Starbucks Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Ürün ve Kategori Direktörü Just Cluysenaer, Varanda ile 2 yılı bulmayan bir zamandır iş birliği yaptıklarını, bunun ardından Starbucks’ın Türk Kahvesi tüketimi ve tercihinde yüzde 50’ye yakın artış kaydedildiğini belirterek “Bu lezzeti farklı ülkelere de götüreceğiz” dedi. TKKAD Başkanı Osman SErim de Türk kahvesinin her geçen gün daha fazla ülkede biliniyor olmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...