Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

DeFacto’nun İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Berna Öztınaz oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
DeFacto’nun İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Berna Öztınaz oldu

EKONOMİ Haberleri  / İHA

Hazır giyim markası DeFacto’da atama gerçekleşti. Türkiye’de hazır giyim sektörünün öncü markalarından biri olan DeFacto’nun insan kaynaklarından sorumlu genel müdür yardımcılığı (CHRO) görevine Berna Öztınaz getirildi.

Berna Öztınaz kimdir ? 

Şirketten verilen bilgilere göre; 15 Nisan 2019 tarihi itibarıyla yeni görevine başlayan, şirketin tüm İnsan Kaynakları fonksiyonlarını yönetecek Öztınaz, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Öztınaz, kısa bir süre turizm sektöründe çalıştıktan sonra, 1998 yılında Kordsa A.Ş. İnsan Kaynakları ekibine katıldı. Kordsa Türkiye operasyonunun yanı sıra Mısır, Almanya, Arjantin ve İran’daki iştirakler için çeşitli projelerde görev aldı. Kordsa’nın Sabancı-Dupont ortaklığı olan Dusa’yı satın alması projesinde ve Kordsa-Dupont ortaklığında aktif olarak çalıştı. 

2005 yılında İnsan Kaynakları ve İş Destek Müdürü olarak Enerjisa’ya katılan Öztınaz, 2007 yılında Enerjisa İnsan Kaynakları ve İş Destek Direktörü görevine atanarak, insan kaynakları, iş mükemmelliği, kurumsal iletişim, satın alma ve hukuk fonksiyonlarını yönetti. Aynı yıl Sabancı Üniversitesi Executive MBA programını tamamladı. 

2012 yılında Stratejik İş Destek Bölüm Başkanı görevine atanan Berna Öztınaz, Sabancı Holding ve dünyanın lider enerji uzmanı EON ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Enerjisa Enerji A.Ş. altında yapılanmış olan üretim, ticaret, dağıtım ve satış şirketlerinin stratejik insan kaynakları ve iş destek fonksiyonlarının yönetimini yürütmeye başladı. Öztınaz, satın alma ve birleşmeler, özelleştirme sürecinde insan kaynakları yönetimi, kurum kültürü yönetimi, endüstri ilişkileri yönetimi, kurumsal iletişim ve iş mükemmelliği alanlarında yönetsel çalışmalarını sürdürdü. 

2016-2018 yılları arasında STFA Holding Strateji ve İnsan Kaynakları Başkanı olarak görev yapan Öztınaz, STFA Holding ve bünyesinde bulunan inşaat, enerji ve makina grubu strateji ve insan kaynakları fonksiyonlarının yönetimini üstlendi. Berna Öztınaz, üç dönem PERYÖN Yönetim Kurulu üyeliğinden sonra 24. Dönem PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...