Pepee TV ve Da Vinci Kids iş birliği yaptı

Pepee TV ve Da Vinci Kids iş birliği yaptı

EKONOMİ Haberleri

Türkiye’nin millî çocuk markası Pepee TV ve dünyanın önde gelen çocuklara yönelik bilim odaklı TV kanallarından Da Vinci TV, çocukların bilim ve teknolojiyle daha önde bireyler olarak yetişmesi için geniş kapsamlı bir iş birliğine giderek güçlerini birleştirdi.

Okul öncesi çocuklara hitap eden yayınlarıyla çocukların gelişimine katkı sağlayan Pepee TV, 6-12 yaş arası çocukların soft skill öğrenme konusunda eğitimine odaklanan Da Vinci Kids ile yaptığı iş birliği sayesinde altı yaşından büyük çocukları da unutmadığını gösterdi. Da Vinci Kids’in bilimden matematik ve teknolojiye, sanattan müzik ve spora kadar geniş bir yelpazeye sahip eğlendirirken öğreten, oyun tabanlı ve özgün içerikleri artık Pepee TV’den de sunulacak. Düşyeri daha önce Arçelik ve Beko ile çocukların akıllı televizyonlar üzerinden de Pepee TV’yi izleyebilmeleri için stratejik bir iş birliğine de gitmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...