110 ülkeden çocuk giyimi için geliyorlar

110 ülkeden  çocuk giyimi  için geliyorlar

EKONOMİ Haberleri

Yerli markaların özgün tasarımlara daha fazla önem vermeye başlamasıyla birlikte, bebek ve çocuk giyim sektörü gelişmeye devam ediyor.

Bu kapsamda İstanbul, iki ay sonra önemli bir fuara ev sahipliği yapacak. Bebek ve çocuk ürünleri fuarı olan CBME Türkiye, 8-11 Ocak tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde 38. defa ziyaretçilerine kapılarını açacak. Sektörün lokomotifi olan 650 marka, fuara katılım sağlayacak. Başta BDT, Orta Doğu, Kuzey Afika ve Doğu Avrupa bölgeleri olmak üzere, 110 ülkeden 15 bin alıcının gelmesi bekleniyor. Böylece alınacak siparişlerle birlikte, ülke ticaretine büyük katkı sağlanacak. 17 milyar dolarlık hazır giyim ihracatı yapılan ülkemizde; anne, bebek ve çocuk giyim sektörü 2 milyar dolarlık dış satım payını elinde bulunduruyor. Fuarda ayakkabı, çorap, pijama, iç çamaşırı, abiye, kot, triko, yeni doğan, hamile ürünleri, mobilya, ev tekstili ve aksesuar gibi bütün ürün grupları tek çatı altında yer alacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...