Türkiye Taşkömürü Kurumu daimi statüde 30 nitelikli işçi alıyor

Düzenleyen:
Türkiye Taşkömürü Kurumu daimi statüde 30 nitelikli işçi alıyor

EKONOMİ Haberleri

Devlet kadrolarında iş bulmak isteyen vatandaşları sevindirecek haber geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu daimi statüde 30 nitelikli işçi alıyor.

Türkiye Taşkömürü Kurumu: "2019 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, Kurumumuzun yerüstü işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen meslek ve eğitim durumlarına ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ile toplam 30 nitelikli eleman alımı yapılacaktır. Talebimize istinaden Zonguldak İş Kurumunca 21.10.2019 tarihinde 5 günlük ilana çıkılacak olup, ilan bitimi sonucunda başvuran adaylar arasından işe alınacak işçileri tespit etmek amacıyla Pratik Uygulama ve Sözlü Sınav yapılacaktır."

İLAN DETAYINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...