Kooperatifçilik Otobüsü Türkiye turuna çıktı

Düzenleyen:
Kooperatifçilik Otobüsü Türkiye turuna çıktı

EKONOMİ Haberleri

Ticaret Bakanlığı yaklaşık yedi milyon ortağı bulunan kooperatiflerin gelişmesi, kooperatifçiliğin yaygınlaşması ve yeni nesillerin kooperatifçiliği tanımaları için Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi’ni başlattı.

Proje kapsamında oluşturulan Kooperatifçilik Otobüsü, Migros’un desteğiyle ilk etapta 12 şehre gidecek. İlerleyen dönemlerde bütün Türkiye’ye yayılacak Kooperatifçilik Otobüsü, ziyaret ettiği illerde bir hafta boyunca ilçelere ve köylere gidecek. Meyve-sebzede temin ettiği ürünlerin yüzde 60’ını doğrudan üretici ve kooperatiflerden alarak tüketiciye ulaştıran Migros, Kooperatifçilik Otobüsü ile bölgelerde yer alan kooperatif temsilcileriyle bir araya gelerek eğitimler verecek. Proje kapsamında kadın girişimcilere ilham kaynağı olacak bilgiler aktaracak olan Migros, gittiği şehirlerde istihdam kapılarını da aralayacak, gençlerden iş başvuruları toplayacak.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...