Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ambalaj projesine tasarım ödülü

Düzenleyen:
Ambalaj projesine tasarım ödülü

EKONOMİ Haberleri

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından her yıl düzenlenen 15. Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması’nda dereceye giren 18 öğrenci projesi Dünya Ambalaj Örgütü’nin (WPO) düzenlediği WorldStar Student’da yarıştı.

Türkiye’den bir öğrenci projesi bronz ödül almaya hak kazandı. Türkiye’den başvuran Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencileri “Heinz Ketçap Mayonez Ambalajı” isimli öğrenci projesi ile  üçüncülük elde etti. Türkiye’den katılan diğer 17 proje ise sertifika aldı. WPO’nun düzenlediği WorldStar 2020’nin sonuçları da açıklandı. Otuz altı ülkenin 12 farklı kategoride yarıştığı ve toplam 321 başvurunun olduğu WorldStar 2020’den Türkiye’ye dört ödül geldi. ASD Başkanı Zeki Sarıbekir, bize uluslararası arenada rekabet gücü sağlayacak ürünlerimizin sayısını gençlerimiz sayesinde artıracağımızı belirterek, WPO WorldStar Student Yarışması’nda kazanılan Bronz Ödül’ün önemli bir başarı olduğunu ifade etti.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...