Yeşil sahadan ‘vergi’ mesajı

Düzenleyen:
Yeşil sahadan ‘vergi’ mesajı

EKONOMİ Haberleri

Bu yıl 31’inci kez kutlanacak Vergi Haftası kapsamında ülke genelinde gerçekleştirilecek etkinliklere “Vergi Güçtür” sloganı damga vuracak.

24 Şubat-1 Mart dönemindeki etkinlikler kapsamında Süper Lig ve TFF 1. Lig karşılaşmalarında ev sahibi takımlar “Geleceğin Garantisi Vergilerinizdir, Vergi Haftası Kutlu Olsun” yazılı pankartla sahaya çıkmaya hazırlanırken, kullanılacak görsellerde Türkiye’nin Otomobili’ne de yer verildi. Ayrıca 81 ildeki üniversitelerde düzenlenecek panel ve konferanslarda, vergisel yükümlülükler ve haklar, Gelir İdaresi Başkanlığındaki kariyer imkanları anlatılacak. İlk ve ortaöğretim okulları da ziyaret edilerek öğrenciler vergi konusunda bilgilendirilecek. Türkiye genelindeki okullarda Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa “Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimleri” verilecek. İlk ve ortaöğretim okullarında “Vergi Okuryazarlığı Projesi”nin uygulamasına pilot olarak seçilen Ankara’dan başlanacak. Bu projeyle geleceğin bireyleri çocuklarda vergi algısı ve bilincinin geliştirilmesi öngörülüyor.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...