Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gümrük kapıları dezenfekte edildi

Düzenleyen:
Gümrük kapıları dezenfekte edildi

EKONOMİ Haberleri

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye’nin koronavirüse karşı bütün gümrük kapılarını dezenfekte ettiğini belirterek “Kapılardaki kontrolümüz had safhada, her türlü tedbiri aldık” dedi.

Çin’den yapılan ara malı tedariklerinin Türkiye’ye yönelmesi ihtimali ile ilgili Pekcan “Türkiye, hem güvenilir tedarikçi konumunda, hem kaliteli, hem de rekabetçi konumda. Dolayısıyla AB ülkelerine yakın olması da bir avantaj ancak bunların hepsi bir süreç” diye konuştu. Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin büyükelçileri ile bir araya geldiği toplantıda konuşan Bakan Pekcan “Mevcut Gümrük Birliği anlaşmamız artık her iki tarafın da potansiyelini karşılamaktan çok uzak hâle gelmiş bulunmaktadır” dedi. Rusya’nın Türkiye’den domates ithalatına yönelik kotasını 150 binden 200 bin tona çıkarma kararı almasına ilişkin de Pekcan, bu uygulamanın yanlış olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...