Marketlerde mesai iki saat kısaldı

Marketlerde mesai iki saat kısaldı

EKONOMİ Haberleri

Gıda Perakendecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Galip Aykaç, sağlıklı hizmet ve dengeli çalışma şartlarının sağlanması açısından, üye marketler için çalışma saatlerinin 10.00-20.00 arasında düzenlenmesi yönünde tavsiye kararı aldıklarını belirtti.

Çalışan sağlığının, yoğun halk talebinin kesintisiz karşılanması için önem taşıdığını aktaran Aykaç “Çalışanlarımızın işe geliş gidiş koşullarını, mağaza içinde oluşacak yoğunlukları, ürün tedarik süreçlerimizi ve market içi sağlıklı hizmet için genel hijyen çalışmalarını dikkate alarak bu kararı verdik. Müşterilerimizin acil ihtiyaçları haricinde evden çıkmamaya özen göstereceklerine ve bu saatlere dikkat edeceklerine inanıyoruz. Market içinde de sosyal mesafe kuralına uyulmalı. Alınan tedbirler hem toplumun hem market çalışanlarının sağlığı açısından önemli” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...