HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gram altın 347 lira seviyelerinde

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Gram altın 347 lira seviyelerinde
Altın, Gram, Çeyrek, Altın Fiyatları, Haber

EKONOMİ Haberleri  / AA

Gram altın 346,7 lira, çeyrek altın 573 lira ve Cumhuriyet altını 2.332 liradan işlem görüyor.

Altının gram fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin ardından 346,7 liradan alıcı buluyor.

Dün, dolar kurundaki düşüşe karşın altının ons fiyatındaki yükselişin etkisiyle sınırlı değer kazanan gram altın, günü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,1 artışla 343,1 liradan tamamladı.

Yeni güne artışla başlayan altının gram fiyatı, 348,9 lira ile rekor seviyeyi görmesinin ardından, saat 11.50 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 1 üzerinde 346,7 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 573 lira, Cumhuriyet altını da 2.332 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,1 artışla 1.611,1 dolar seviyesinde bulunuyor.

Analistler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomiye etkilerini azaltmak için dünya genelinde atılan adımlara karşın vaka ve ölüm sayılarındaki artışın hızla devam ettiğini belirtti.

Bugün, yurt dışında ABD'nin istihdam raporundaki verilerin takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan altının onsunda 1.590 doların destek, 1.635 doların direnç konumunda bulunduğunu söyledi.

Analistler, gram altında 350 liranın gündeme gelebileceğini, 330 liranın ise destek konumunda olduğunu kaydetti.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...