Çeyrek altın ne kadar, gram altın ne kadar? (6 Temmuz güncel altın fiyatları)

Düzenleyen:
Çeyrek altın ne kadar, gram altın ne kadar? (6 Temmuz güncel altın fiyatları)

EKONOMİ Haberleri

Çeyrek altın ne kadar, gram altın ne kadar? 6 Temmuz altın fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yasaklanan düğünler ve nişan törenlerinin kapsamdan çıkarılmasıyla birlikte altın fiyatları en çok araştırılanlar arasında yer almaya başladı. Yatırım yapmak isteyenler ve günlük kullanım için altına başvurmak isteyenler özellikle çeyrek ve gram altının fiyatını merak ediyorlar. İşte 6 temmuz altın fiyatlarında son durum

Çeyrek altın ne kadar, gram altın ne kadar? 6 Temmuz altın fiyatları ne kadar? Ekonomiyi takip edenler ve yatırım yapmak isteyenlerin dışında yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün sezonunun açılması altın fiyatlarının daha da merak edilmesine ve araştırılmasına neden oluyor. Son zamanlarda yükselişi ile dikkat çeken altın, el yakmaya devam ediyor. Çeyrek ve gram altın ne kadar? Cumhuriyet altını fiyatı son dakika! İşte altın fiyatlarına dair merak edilenler

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, GRAM ALTIN NE KADAR?

6 Temmuz anlık ve güncel çeyrek altın kuru alış fiyatı spot piyasada 625,60 lira, satış fiyatı ise 641,28 liradan işlem görüyor. Gram altında ise alış fiyatı 390,86 lira, satış fiyatı 391,08 lira seviyesinde yer alıyor.

Yeni haftanın ilk işlem gününde altının gram fiyatı 391,2 lira seviyesinden güne başladı. 

Aynı dakikalarda çeyrek altın 641 lira seviyelerinde bulunuyor. 

Küresel piyasalarda geçen hafta pozitif bir seyir izlemesinin ardından bugün de yükseliş eğiliminin öne çıktığı görülürken, yeni haftada veri odaklı seyrin devam edeceği belirtiliyor.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...