Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TİM, Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek

TİM, Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek

EKONOMİ Haberleri

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), ‘İnovaTİM Liselerde Yapay Zekâ, İnovasyon ve Girişimcilik’ projesiyle Avrupa Komisyonu tarafından girişimciliğin ve KOBİ’lerin desteklenmesinde ulusal, bölgesel, yerel düzeydeki iyi uygulamaların ödüllendirildiği Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri (EEPA) kapsamında ‘Ulusal Şampiyon’ seçilerek Türkiye'yi Avrupa Komisyonu’nda temsil etmeye hak kazandı.

Altı kategoride gerçekleştirilecek olan EEPA’ya bu yıl ‘Girişimcilik yeteneklerine yatırım yapmak: Girişimcilik becerilerinin ve mesleki, teknik ve yönetsel becerilerin geliştirilmesine yönelik uygulamalar’ kategorisi ile başvuru yapıldı. TİM Başkanı İsmail Gülle “AB ülkelerinin politika yapıcı ve kanaat önderleri başta olmak üzere girişimcilik ekosisteminin önemli paydaşlarının yer aldığı EEPA Ödülleri’nde ülkemizin bayrağını gururla dalgalandırdık. İki yıl art arda gelen uluslararası başarıların devam etmesi adına TİM İnovasyon Komitemizin çalışmaları ile projelerimiz ve yeni girişimcilerimiz hız kesmeden devam edecektir” değerlendirmesinde bulundu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...