Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yerli webinar uygulaması ilk sınavdan geçti

Yerli webinar uygulaması ilk sınavdan geçti

EKONOMİ Haberleri

ASELSAN iştiraki BİTES tarafından geliştirilen yerli video konferans/webinar uygulaması BizBize, uluslararası katılımla gerçekleştirilen SEDEC etkinliğinde başarılı bir sınav verdi.

15-17 Eylül arasında düzenlenen güvenlik ve savunma buluşması SEDEC'te, BizBize ile 24 ülkeden katılımcılar üç günde 700 toplantı yaptı. Yerli video konferans uygulaması, uluslararası alandaki ilk önemli sınavını başarıyla verirken 254 firma ve kurum temsilcisi, dünyanın dört bir yanından sorunsuz şekilde toplam 410 saatlik toplantı gerçekleştirdi. BİTES Genel Müdürü Uğur Coşkun “Aldığımız tepkiler, bu sınavı başarıyla verdiğimiz yönünde. Bunun yanında kullanıcılardan aldığımız tavsiye ve taleplerle uygulamamızı daha da geliştirip güçlü bir uluslararası marka oluşturma yönünde çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...