Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HGS yükleme ve muayene randevusu e-Devlet'te

HGS yükleme ve muayene randevusu e-Devlet'te

EKONOMİ Haberleri

Kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin birçok hizmetine tek bir noktadan erişim imkânı sağlayan, her geçen gün içe-riğini ve kalitesini geliştiren e-Devlet Kapısı, 50 milyon 20 bin 804 kullanıcıya ulaştı.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, 9 Haziran'da kullanıma sunulan "Araçlarım" hizmetinin ikinci fazının da yakında devreye alınacağını bildirdi. Koç "Yoğun ilgi gören ve 37 milyondan fazla kullanılan 'Araçlarım' ile kullanıcılar; araçlarına ait sigorta, ceza, muayene, otoyol geçişi, borç durumu gibi birçok bilgiyi görüntüleyip, vergi ve trafik cezası ödeme işlemelerini gerçekleştirebiliyorlar. İkinci fazda ise tüzel kişilere ait araç bilgisi, araç muayene randevusu alma, HGS bakiye yükleme gibi yeni birçok eklenti ile hizmetin kapsamı genişleyecek" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...