Yıkanmış-paketlenmiş sebzelere talep patladı

Yıkanmış-paketlenmiş sebzelere talep patladı

EKONOMİ Haberleri

Salgınla birlikte artan hijyen kaygısı tüketicinin mutfak alışverişine de yansırken, aldığı ürünün temizliğinden emin olmak isteyen ya da yıkama, soyma, doğrama işlemleriyle uğraşmak istemeyen tüketiciler; yıkanmış, paketlenmiş meyve-sebzeye yöneldi.

Katlanan talebe cevap vermeye çalışan şirketler, yıkanmış ıspanaktan soyulmuş sarımsağa, günlük sıkılmış taze meyve suyundan pişmeye hazır pırasaya, doğranmış patatesten yemeye hazır salataya, soyulmuş meyveden soyulmuş soğana dek tüketime hazır bir çok ürünü tüketicinin beğenisine sundu. Fresh World Kurucu Ortağı Selman Ertürk "En çok yıkanmış ıspanak rağbet görüyor. Şu an kapıya teslim ettiğimiz 150 çeşit ürünümüz var. Bunların 100'e yakını tüketime hazır hâlde bulunuyor. Biz müşteriye hijyen ve pratiklik sağlıyoruz, zaman kaybını önlüyoruz. Sattığımız ürünler, paketi açıp tabağa dökülebilen ürünler. Ürün hem çöpe atılmamış, ihtiyaç kadar alınmış olunuyor hem de hemen hazırlanıp sofraya koyulabiliyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...