HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İlk çeyrekte estetik için 125 bin turist geldi

Düzenleyen: /
İlk çeyrekte estetik için 125 bin turist geldi
Estetik Turizmi, Turizm, Haber

EKONOMİ Haberleri

Bu yılın ilk çeyreğinde salgına rağmen saç ekimi, göz, diş ve estetik tedaviler için Türkiye’ye 125 bin sağlık turisti geldi.

Türkiye Sağlık Turizm Derneği Başkanı Uzm. Dr. Servet Terziler "Rakamlar 2019’a göre yüzde 50 azalma eğiliminde ancak bu durumu dünyanın içerisinde bulunduğu pandemi ortamı nedeniyle doğal karşılıyoruz. 17 Mayıs itibarıyla sektörümüzün ciddi anlamda atağa kalkacağını düşünüyorum” dedi. Taleplerin daha çok Hollanda, Fransa, Almanya, Belçika gibi ülkelerden geldiğini, Rusya ve Türk Cumhuriyetlerinin de ilgisinin arttığını söyleyen Terziler "Sağlık turizminde ivme hızlanıyor. Yılın ikinci yarısında kayıplarımızı telafi edebiliriz. Şu anda birçok yeni saç ekim merkezleri, estetik merkezleri ve özel hastane projeleri var. Dünyanın sağlık alanında hem altyapı hem de yatırımlar açısından lider ülkesinin Türkiye olacağı kanaatindeyim" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...