HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bitcoin 30 bin doların altına indi

Düzenleyen: /
Bitcoin 30 bin doların altına indi
Bitcoin, Çin, Kripto Para, Haber

EKONOMİ Haberleri

Çin'in Bitcoin madenciliği ve kripto para işlemlerini yasaklama yönünde attığı adımlar kripto para fiyatlarında keskin düşüşe yol açtı. 30 bin doların altına inen Bitcoin bu düşüşe rağmen hale yıl başına göre yüzde 7,55 değerli.

Bitcoin fiyatı, Çin'de kripto para madenciliğinin en yoğun yapıldığı ikinci bölge olan Sichuan'ın kripto para madenciliğini yasaklama kararını açıkladığı cuma gününden bu yana düşüyor.

30 BİN DOLARIN ALTINA İNDİ
Çin Merkez Bankası'nın dün önde gelen bankalar ve Alipay ile yaptığı toplantıda kripto paralardan sakınılması uyarısı sorasında hızlanan satışlar bugün Bitcoin fiyatını 30 bin doların altına indirdi. Bitcoin fiyatı ocak ayından bu yana ilk kez 29605,68 doları gördü.

Şu sıralarda 29 bin 890 dolar ile dünün yüzde 8 altında işlem gören Bitcoin, bu düşüşe rağmen hale yıl başına göre yüzde 7,55 değerli.

Bitcoin ile birlikte Ethereum fiyatı 1801 dolara, Dogecoin fiyatı 0,172618'eve XRP fiyatı 0,542795'e kadar düştü.


Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...