Güçlü, Dayanıklı ve Ekonomik Yapısıyla Solis Traktörler

Düzenleyen:
Güçlü, Dayanıklı ve Ekonomik Yapısıyla Solis Traktörler

EKONOMİ Haberleri

Japon Yanmar – Hintli Solis ortaklığı, Hindistan’ın güçlü üretim kapasitesi ile Japonya’nın üstün üretim teknolojisini bir araya getiriyor. İzmir’in Menderes ilçesinde kurulan fabrikada montajları tamamlanan Solis traktörler, çiftçilerin alışkın olduğu en zorlu arazilerde bile gösterdiği yüksek güç ve performansla dikkat çekiyor.

 2020 tescil rakamlarına göre ilk yılında en yüksek pazar payına ulaşan firma olan Solis Traktör Türkiye “mavi renk de bizim kırmızı da” diyerek yenilenen rengiyle güç ve dayanıklılığın simgesi olmaya devam ediyor.
 
Güçlü ve dayanıklı Solis traktörler, Türk çiftçisinin tarladaki tüm ihtiyaçlarını karşılayan ergonomik yapısı ile konfor; düşük yakıt tüketimi ile ekonomiyi bir arada sunuyor.
 
Solis Traktör Türkiye, geniş bayi ağı ve sunduğu 3 yıllık garanti ile satış sonrasında da çiftçimizin yanında. Türkiye’nin dört bir yanındaki Solis Traktör yetkili servisleri ile hızlı yedek parça tedarik edebilme avantajı sunuyor.  
 
Uygun fiyatlı Solis; güç ve ekonomiyi harmanlayan yapısı ile her türlü arazide verimli kullanım imkânı sunan tarla traktörleri dayanıklı tasarımıyla da uzun yıllar en güçlü yardımcınız olmaya hazır. 

Kaynak: https://www.solisturkiye.com/

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...