Dolar fiyatlarında son durum

Düzenleyen:
Dolar fiyatlarında son durum

EKONOMİ Haberleri

FED'in faiz kararının ardından piyasalar dalgalı bir tepki verirken, dolar lira karşısındaki yatay seyrini sürdürerek güne 8,6760 liradan başladı.

FED, faiz kararını açıkladı. Beklentiler dahilinde politika faizini sabit tutan FED, yüzde 0-0,25 aralığında bırakmasına karşın, 2022'yi işaret ederek artış olacağı sinyalini verdi. Bu kapsamda piyasalarda dalgalanma yaşansa da dolar lira karşısındaki yatay seyrini sürdürmeye devam etti.

23 EYLÜL DOLAR-AVRO FİYATLARI
Serbest piyasada 8,6740 liradan alınan dolar, 8,6760 liradan satılıyor. 10,1670 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 10,1690 lira olarak belirlendi. Dünkü günü kapanışta doların satış fiyatı 8,6460 lira, avronun satış fiyatı ise 10,1510 lira olmuştu.

GÖZLER TCMB FAİZ KARARINDA
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bugün yapılacak Para Politikaları Kurulu (PPK) toplantısı sonrasında  politika faizine yönelik kararını duyuracak. Konuya ilişkin toplantı öncesinde görüşlerini açıklayan ekonomistler,  Merkez Bankası'nın da FED gibi politika faizini sabit bırakacağı beklentiinin hakim olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...