Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rekabet Kurumu'ndan özel hastaneler için 'ücret' kararı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rekabet Kurumu'ndan özel hastaneler için 'ücret' kararı

EKONOMİ Haberleri  / İHA

Rekabet Kurumu'nun özel hastanelerle ilgili yürüttüğü soruşturmada savunma aşamasına gelindi. Özel hastanelere serbest çalışan hekimlerden talep edilen ameliyathane kullanım ücretinin hekimlerle belirlenmesi, hekimlerin farklı hastanelere transfer olmasının engellenmesi gibi konularda Rekabet Kurumu'nca soruşturma açılmıştı.

Rekabet Kurumu tarafından bazı özel hastanelerin serbest hekimlerden talep ettikleri ameliyathane hizmet ücretlerini birlikte belirlemek ve yapılan centilmenlik anlaşması ile hastaneler arasında personel transferini engellemek gibi davranışlarla 4054 sayılı Kanun’un 4'üncü maddesini ihlal ettikleri iddiasıyla açılan ve bazı özel sağlık kuruluşları ile teşebbüs birliklerinin 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4'üncü maddesini ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına gelindi. Savunma 15 Şubat günü saat 10.30’da yapılacak.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...