Hademelik için rekor iş başvurusu

Hademelik için rekor iş başvurusu

Ekonomi Haberleri

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda çalıştırılmak üzere alınacak geçici işçiler, spor salonunda gerçekleştirilen kura ile belirlendi.

Adıyaman ve ilçelerine Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünce Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında geçici olarak 500 kişinin istihdam edileceği işe 10 bin 204 kişi başvurdu. TYÇP çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda çalıştırılmak üzere alınacak geçici işçiler, spor salonunda gerçekleştirilen kura ile belirlendi. Milli Eğitim Şube Müdürü Zeynal Özçakmakçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında alınacak 500 kişilik işçi alımına 10 bin 204 kişinin başvurduğunu söyledi. Projenin, istihdama sağlayacağını vurgulayan Özçakmakçı, "İşe alınacak arkadaşlar okullarda temizlik, bakım ve onarım işlerinde çalıştırılacak. Hedeflediğimiz çalıştırma süresi 9 ay. Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...