Emekliye hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangileri? Emekli promosyonu nasıl alınır?

Düzenleyen:
Emekliye hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangileri? Emekli promosyonu nasıl alınır?

EKONOMİ Haberleri

Bankalar emeklilere özel promosyon kampanyaları başlattı. Emekli maaşını bir bankadan diğerine taşıyana 7500 ile 5000 tl arasında promosyon ödeniyor. Emekliye hangi banka ne kadar promosyon veriyor merak ediliyor. Emekliye en çok promosyon veren bankalar birden fazla olurken, emekli banka promosyonu yılda kaç kez alınır detayları haberimizde. Tüm emekli aylığı alanlar için bir fırsat olan, promosyonlar tek seferde ödenirken, emekli maaş promosyonu veren bankalar hangisi sizler için araştırdık.

Bankalar müşteri pörtföyönü genişletmek için kampanyalar düzenleyerek, yeni gelen müşterilerine promosyon ya da prim ödemesi yapıyor. 

Son dönemde emekli maaşlarını taşıyanlar için de bankalar tarafından promosyon verileceği haberi üzerine, milyonlarca emekli aylığı ödemesi alan vatandaş hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor araştırmaya başladı.

Kamu ve özel bankalar da dahil pek çok banka tüketiciye destek niteliğinde bu şekilde ödeme yapıyor.

Emekli maaşı promosyonu için bankalar arasında kamu ya da özel farketmeksizin geçiş yapılabiliyor.

EMEKLİYE EN ÇOK PROMOSYON VEREN BANKA HANGİSİ 

Emekliye en çok promosyon veren bankalar arasında seçim yapıp banka şubesine giderek sözleşme imzalamanız gerekir.  Bankalar şu an da maaşını taşıyan emekliye en yüksek emekli promosyonu 7500- en düşük 5000 tl olmak üzere ödeme yapıyor. 

Emekli banka promosyonu maaşınıza göre değişiklik gösterir. 

Bankalardan emekli aylığı promosyonu alabilmeniz için 3 yıllık bir taahhüt vermeniz gerekir. 3 yılın sonunda tekrar emekli promosyonu almak için bankanızı değiştirebilirsiniz. 

EMEKLİ MAAŞI TAŞIMA NASIL YAPILIR

Hesabınızı taşıdığınız bankalar emeklilere banka promosyonun yanında, işletim ücreti ve kart aidası alınmaması gibi avantajlarda sunabilir.

Emekli maaşı taşıma işlemleri için vatandaşlar, promosyon almak istedikleri bankaların müşteri hizmetlerinden ya da internet şubelerinden, adrese gitmeden bilgi alabilirler. 

Yine şubeye gitmeden işlem gerçekleştirmek için seçtiğiniz bankanın online işlemler menüsüne girerek, başvurular sekmesinden, emekli maaş işlemlerine girerek maaş taşıma ve talimat verme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...