YDA GROUP markalı konutta çıtayı yükseltti

YDA GROUP markalı konutta çıtayı yükseltti

EMLAK Haberleri

YDA Group; 'Zor Beğeniyorsanız Çok Beğeneceksiniz" sloganıyla konut sektöründe çıtayı yükselten bir projeye imza atıyor.

Park Avenue, Ankara'nın en hızlı değer kazanan bölgesi Anadolu Bulvarı'nda, 133.000 m2 alanda inşa edilen 1.855 konutluk şehrin en büyük projesi. Konumu itibariyle Eskişehir Yolu, Konya Yolu, İstanbul Yolu, Kuzey Çevre Yolu gibi tüm ana arterlerle bağlantısı bulunan proje yeni açılan Ankara Bulvarı ile hiçbir ışığa ve trafiğe takılmadan Kızılay'a 7-8 dakikada ulaşım rahatlığı sunmasıyla öne çıkıyor. nbsp;Metronun Hastane ve Macunköy istasyonlarına 5'er dakika, Onkoloji Hastanesi'ne ise 2 dakika yürüme mesafesinde, 3 üniversite yerleşkesine 10 dakikada kolay ulaşım sunan avantajlı lokasyona sahip Park Avenue; Ankara'nın yeni eğlence merkezi ve doğal parkı ANKA Park'a, Atatürk Orman Çiftliği'ne yakınlığıyla da dikkat çekiyor.
25 Milyon metrekarenin üzerinde proje
YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan; "Bugüne dek; 25 milyon metrekareden fazla onlarca proje gerçekleştirdik. Türkiye'de ve dünyanın birçok ülkesinde havaalanları, hastaneler, ulaşım – alt yapı, kamu özel ortaklığı (PPP) ve konut projelerine imzamızı atıyoruz. İnşaat, havacılık, sağlık, tarım gibi birçok sektörde faaliyet gösteren ve nbsp;8000 kişilik istihdam gücüyle Türkiye'nin üretken dinamiklerinden biri olarak emin adımlarla büyüyen YDA'nın; nbsp;ilkleri hayata geçiren bir şirketler topluluğu olmasından nbsp;gurur duymaktayız.

nbsp;YDA GROUP markalı konutta çıtayı yükseltti
YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan.


132 bin metrekarenin 110 bin metrekaresi peyzaja ayrıldı
Arslan; "132 bin metrekarelik arsamızın 110 bin metrekaresini peyzaj alanlarına yani mavi ve yeşile ayırıyoruz. Park Avenue; Türkiye'deki konut projeleri arasında ilk kez hayata geçirilecek evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi ayrıcalıklarıyla da öne çıkıyor. Bunların yanı sıra proje; açık-kapalı spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, karma ve kadınlara özel seçenekleriyle kapalı yüzme havuzları, su oyunlarıyla renklenen havuzlar, bisiklet yolu, gibi sosyal donatılarıyla dopdolu bir yaşam sunuyor. Ayrıca, Park Avenue'de her ailemizin bir dikili ağacı olacak. Her ailenin adını taşıyan ağaçlardan oluşan korusuyla nefes alınabilecek bir yeşil alan oluşturacağız. Park Avenue projesini; özellikle çocuk kreşi, gençlik merkezi ve kadınlara özel hobi merkeziyle Ankaralıların ihtiyaçları önceliğinde, beklentilerinin de ötesinde şekillendirdik. Park Avenue projemiz ile Türkiye konut sektörüne kazandıracağımız farklılıklarla markalı konutta çıtayı yükseltmiş olduk." dedi.

nbsp;YDA GROUP markalı konutta çıtayı yükseltti




Pana Yapı ve Selimoğlu'ndan nbsp;Fikirtepe'ye 150 milyon TL nbsp;
Fikirtepe'nin kentsel dönüşümünde sembol niteliği taşıyacak projeler, Pana Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Çok yakın zamanda lanse edilmesi beklenen projelerin ilki için Raci Şaşmaz ve Selimoğlu Group'un girişimleriyle 150 milyon TL'lik bir yatırım yapılıyor.
İstanbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe şantiye ortamına dönerken, Pana Yapı – Selimoğlu Group ortaklığı tarafından dönüşümde sembol olacak projelerin ilkinin inşasına başlanıyor. nbsp;Fikirtepe'nin kentsel dönüşümünde önemli bir rol üstlenerek sektöre güçlü bir giriş yapan Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, inşaat sektöründe yeni projelerle adından sıkça söz ettirecek.
Fikirtepe projesinde inşaat sektörünün köklü şirketlerinden Selimoğlu Group ile ortaklık kuran Raci Şaşmaz, bölgede büyük çaplı projelere imzasını atacak. nbsp;Pana Yapı – Selimoğlu Group ortaklığında ilk aşamada 3 farklı adada 2 bin konut, ilerleyen dönemde ise toplamda 5 adaya yayılacak projelerle birlikte toplam 4 bin konut ve ticari alanlar hayata geçirilecek.
İnşaat sektöründe büyük yatırımlara imza atacaklarını belirten Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz; "Fikirtepe'nin kentsel dönüşümünde sembol niteliğinde projelere imzamızı atacağız. Bu projelerimizde Selimoğlu Group ile ortaklık kurduk ve bölgede toplam 5 adada 4 bin konut ve ticari alanların inşasını gerçekleştireceğiz. Projelerimizden ilkini Brooklyn Park markasıyla çok yakın bir zamanda lanse edeceğiz. Fikirtepe'deki projelerimizin yanı sıra inşaat sektöründeki faaliyetlerimizi her geçen yıl artırarak devam ettireceğiz." dedi.
Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirilen yıkım töreninde, Pana – Selimoğlu ortaklığının proje alanlarında yıkımlar başlatılmıştı. nbsp;Pana – Selimoğlu Ortaklığı bölgedeki yıkımlara hızla devam ederken, merakla beklenen projenin Nisan ayı içinde lanse edileceği belirtiliyor.


nbsp;YDA GROUP markalı konutta çıtayı yükseltti


NISH ADALAR'DA
60 ay sıfır faizle son fırsatlar...
Yalova'dan Sarayburnu'na uzanan nefes kesen manzarasıyla, Adalar'a nazır yaşam fırsatı sunan Nish Adalar projesinde son daireler hemen teslim olarak satışa sunuldu. 2 bin 300 konutluk projede yaşam başlarken, projenin son daireleri %40'ı peşin kalanı 60 ay vadeye sıfır faizle satışa sunuldu.
Özyazıcı İnşaat'ın İstanbul'un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar'ın son etabında yaşam başladı. 249.000 TL'den başlayan fiyatlarla ve %40'ı peşin kalanı 60 ay vadeye sıfır faiz, 120 ay vadeye ise cazip faiz oranlarıyla satışa sunuldu. Projenin %1 KDV oranına tabi tutulması önemli avantajlarından.
Projenin her ihtiyaca yönelik tasarlanan daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.
202 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Nish Adalar'ın 160 bin metrekaresi peyzaj alanlarına ayrıldı.Büyük kısmının sahiplerini bulduğu Nish Adalar'da son dairelerin için çeşitli ödeme planları uygulanıyor.
Projenin geniş sosyal yaşam ve spor alanları içinde dördü açık, biri kapalı olmak üzere yüzme havuzu fitness merkezi, sauna, spa, Türk hamamı, kafe, restoran, seyir terası ve yürüyüş yolları bulunuyor.


İstanbul INN Levent'in metrekaresi 4 bin $
Levent'in yeni yüzünde, Ünal İnşaat – Özler İnşaat ortaklığında inşa edilen İstanbul INN Levent Projesi'nde yerlerini alanlar kazanacaklar. İstanbul INN Levent Projesi, konum olarak Tekfen Tower ve Levent Loft projelerinin hemen arkasında, Kanyon'a 350 metre ile en yakın konumda yerini alırken, Büyükdere Caddesi'ne 200 metre uzaklıkta Levent'in en iyi lokasyonuna sahip bulunuyor. İlk bloğun teslim tarihi için 15 ay ön görülen ve 200 milyon$ hacimli olan İstanbul INN Levent projesi; 15 katlı tek blokta 135 konut amp; ofisten ve 5 blokta toplam 650 konut amp; ofisten oluşuyor. Bloklar da İlk 3 kat ofis olarak dizayn edildi. 2. ve 14. Kat arasında konutlar bulunuyor. nbsp;Modüler plan kurgusu ile çeşitli büyüklüklere ve tiplere imkan veren fonksiyonel ve akıllıcı çözümlerle ise tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek.


nbsp;YDA GROUP markalı konutta çıtayı yükseltti


Kocaeli'nin lüks projesi Naturalm'de sona yaklaşıldı
ALM İnşaat tarafından Kocaeli Karamürsel bölgesinde inşa edilen ve arsa alanı 45 bin metrekare olan projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor. İlk bölümünde teslimlerin başladığı projenin tamamı 2014 sonunda tamamlanacak.
400 metrekare alan içerisinde inşa edilen 104 metrekarelik 3+1 dubleks villaların fiyatı 230 bin lira olarak belirlendi.
600 metrekare alan içerisinde yükselen 154 metrekarelik 4+1 dubleks villaların satış fiyatı 310 bin lira şeklinde.
Projedeki en geniş villa türü olan 5+1 dubleksler 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor ve 204 metrekare büyüklüğe sahip. Bu konutların satış fiyatı ise 410 bin lira.Naturalm Çiftlik Evleri projesinde bahçe düzenlemesi, peyzaj bakımı, meyve ağaçlarının temini ve bakımı, hayvan barınakları, temel ev malzemelerinin temini, bitkisel ve doğal ürünlerin temini, kafeterya, yemek ve eğlence organizasyonları, toplantı salonları gibi birçok lüks hizmet sunulmakta.




NECMİ ÇİÇEKÇİ
necmi.cicekci@tg.com.tr / www. emlaktasondakika.com






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...