Katar'la 100 milyon dolarlık iki kule geliyor

Katar'la 100 milyon dolarlık iki kule geliyor

EMLAK Haberleri

Kartal ve çevresinin uzun zamandır merakla beklenen yeni projesi Moment İstanbul, 18 Eylül'de Grand Hyatt Hotel'de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Bölgedeki konut alıcıları ve yatırımcıların merakla beklediği Moment İstanbul'un 15 günlük ön talep dönemine 4000'in üzerinde başvuru gelmişti. Basın toplantısının ardından yoğun ilgiyle başlayan satışlarda, lansman dönemine özel avantajlı fiyatlar sunuluyor. Bölgeye ve projenin donatılarına karşın ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, kısa süreliğine 239.000 nbsp;TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu projede 60 aya kadar %0,88, 120 aya kadar ise %0,91 faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. Ayrıca lansman dönemine özel olarak peşin alımlarda %15 iskonto uygulanıyor.
ALİ COŞKUN; "KARTAL'DA ÖRNEK TEŞKİL EDECEK BİR PROJE GELİŞTİRİYORUZ"
Kartal'ın son dönemde gerçekleştirilen yatırımlarla Anadolu Yakası'nın modern yüzünü yansıtan bir bölge olarak konumlandığını belirten ve bu bölgeye yatırım yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun; "Moment İstanbul da bu anlamda bölgenin kimliğine katkı sağlayacak, hatta çevrenin gelişiminde sembol olacak bir proje. Bölgenin ihtiyacını ve beklentiyi doğru tespit etmiş olmamız, yaşam tiplerine uygun yaşam alanları oluşturmamızı ve bu yaşam alanlarını konseptin içerisinde doğru kategorize etmemizi sağlamıştır. Dolayısıyla; projeyi tanımak isteyen potansiyel müşteri profili, alışık olduğu yaşamsal çizgiyi, yeninin ve modernin konforu içerisinde keyifle sürdürebilme ayrıcalığına sahip olacak. 100 milyon dolar yatırımla geliştirdiğimiz Moment İstanbul'da 731 konut ve 12 ticari ünite yer alacak. Kartal'ın en merkezi noktasında, 10.000 m2 arsa üzerinde konumlandırdığımız projemizle ayrıcalıklı bir yaşam alanı oluşturacağız. Daima sektörde örnek teşkil edecek kaliteye ve estetiğe sahip projeler geliştirmeyi amaç edindik. Moment İstanbul projemizde de bir konut projesinin ötesinde, kaliteli ve estetik bir proje geliştirmeyi hedefledik. Bu anlamda da projenin her safhasında en ince ayrıntısına kadar özen gösterdik. AC YAPI olarak, oturmuş iş anlayışımızı ve kalitemizi, Anadolu Yakasının cazibe merkezi olan Kartal' a nbsp;taşıyor olmanın heyecanı içerisindeyiz. nbsp;Bu heyecanı, bizi tanıyan ve bize güvenen müşterilerimizle paylaşmak adına, projeye gösterdiğimiz hassasiyeti ve cesareti satış sürecinde de gösteriyor ve 3.000 TL' ler mertebesinde bir m2 satış rakamı ile satışa başlıyoruz. Bu avantajı ciddi ödeme kolaylıkları sağlayan finansal açılımlar ile de zenginleştiriyor, 0 faizli ödeme seçeneklerinden, müşterilerimizin kendi ödeme planlarını kendilerinin yapabilecekleri görülmemiş ödeme alternatiflerine kadar geniş bir yelpazeyi, değerli müşterilerimize sunuyoruz. Projeyi satışa sunmadan önce başlattığımız ön talep sürecinde yaklaşık 4800 kişiden ön talep topladık. Şu ana kadar gelen talepten memnunuz. Bugün, lansmanla birlikte satışlarımıza da resmen başlıyoruz." şeklinde konuştu.
ADALAR MANZARASINA HAKİM FERAH DAİRELER
AC Yapı, yeni projesinde geniş ve ferah bir tasarıma sahip 1+1'den 5+1'e kadar uzanan çeşitte daire tipleri sunuyor. Kartal'ın merkezinde, adalara nazır bir konumda yükselen proje geniş ve ferah daireleri ayrıcalık sunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise 74,69 metrekare ile 344,47 metrekare arasında değişiyor. Heybeli Ada, Kınalı Ada ve Sedef Adası'na hakim manzarasıyla da dikkatleri üzerine çeken Moment İstanbul'un teslim tarihi ise 2017 Mart ayı olarak belirlendi.

nbsp;Katar'la 100 milyon dolarlık iki kule geliyor
AC Yapı'nın 100 milyon dolarlık dev yatırımla hayata geçirdiği Moment İstanbul projesi, 18 Eylül'de düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Kartal'ın merkezinde konumlandırılan proje, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşacak.


nbsp;Katar'la 100 milyon dolarlık iki kule geliyor
İlk etabın nbsp;
teslimatları nbsp;
tamamlanıyor




Vadistanbul'da son dairelerin satışına devam nbsp;
İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un ilk etabında teslimler tamamlanmak üzere. Hayatın başladığı Vadistanbul'un ilk etabında son daireler hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Türk inşaat sektörünün en büyük projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un ilk etabında yaşam başladı. %84'ünün sahiplerini bulduğu 1.111 konuttan oluşan ilk etapta, hemen teslim olarak son daireler de satışa sunuldu. Markalı konut projeleri arasında özel bir yer edinen Vadistanbul'da hemen teslim dairelerin fiyatları KDV dahil 575 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 5+1 dublekse kadar değişen daire tipleri 80 – 86 metrekare ile 305 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Kat mülkiyet tapularının da hemen verildiği projede 120 aya kadar %0,86'dan başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.
ULUSAL VE ULUSLARARASI YATIRIMCILARIN İLGİ ODAĞI OLDU
Vadistanbul'un dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı, lanse edildiği günden bugüne dek ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı oldu. Kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline gelen Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un en hareketli noktalarından biri haline gelecek.



NECMİ ÇİÇEKÇİ / necmi.cicekci@tg.com.tr / www.emlaktasondakika.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...