Ağaoğlu bir günde 326 daire sattı

Ağaoğlu bir günde 326 daire sattı

EMLAK Haberleri

Ağaoğlu, Dubai'deki emlak fuarında bir Körfez fonuna 115 milyon dolar değerinde 254 daire sattı, 72 tane de bireysel satış gerçekleştirdi

Dünyada Çin'den sonra müteahhitlik sektöründe ikinci sırada yer alan Türkiye, Dubai'de düzenlenen "Cityscape Global 2014" gayrimenkul fuarına damgasını vurdu. Türk gayrimenkul sektörünün devleri, Körfez başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından yatırımcılara projelerini tanıttı ve yüksek satış rakamlarına imza attı. Ağaoğlu, bir günde Maslak 1453 projesinden 326 daire satışı gerçekleştirdi. Körfez'den Türkiye'ye yoğun bir talep olduğunu söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Birleşik Arap Emirliği ve Suudi Arabistan ortaklı bir fon, Maslak 1453 projemizden 115 milyon dolar değerinde 254 daire satın aldı. Aynı projeden 72 tane de bireysel satış yaptık" dedi. İstanbul Finans Merkezi projesinde ise ruhsat aşamasında olduklarını belirten Ağaoğlu, "Önümüzdeki günlerde ruhsatı alır, bu projeyi de satışa sunarız. Eğer İstanbul Finans Merkezi projesini bugün burada satışa sunsaydık, en az 1 milyar dolarlık talep alırdık" diye konuştu. Ağaoğlu, "inşaat sektörüne teşvik" iddialarıyla ilgili olarak da şunları söyledi: "Siyasiler bir şeyleri yapmak için çaba sarf ediyorlar ama bürokrasi 50 sene geriden geliyor. İnşaat sektörü herhangi bir teşvik istemiyor, sadece önündeki engelleri bir nebze de olsun kaldırın diyoruz. Sektörün önünde çok büyük vergi yükü var."
Güven Adalı DUBAİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...