Bizim Evler 7 hızla yükseliyor

 Bizim Evler 7 hızla yükseliyor

EMLAK Haberleri

Ispartakule'de inşa ettiği Bizim Evler markalı konut projeleriyle yatırımcısına güven veren İhlas Yapı, Bizim Evler serisinin 7.'sini de hızla inşa ediyor

Sekiz yılda yedi Bizim Evler projesini hayata geçiren ve Ispartakule'yi  bölgenin yükselen yıldızı konumuna getiren İhlas Yapı, müşterilerine kalite ve konforu bir araza sunarken, Bizim Evler markalı projeleriyle yatırımcısının yüzünü de güldürmeye devam ediyor.
Avrupa yakasının “Yeni Şehri”  olarak lanse edilen Ispartakule'yi yatırım üssü haline getiren ve bölgeyi Bizim Evler'le donatan İhlas Yapı, güvenli liman arayan kitlelerin ilk tercihi oluyor.

GÖL ve DENİZ MANZARALI PROJE

'Bizim Evler' markası ile 6 bin konuta ulaşırken, Panoramik Marmara Denizi ve K.Çekmece Gölü manzaralı Bizim Evler 7 projesine ilgi artarak devam ediyor. 
Vade farksız ödeme planlarının yanı sıra 120 aya kadar uygun vade oranlarıyla kredi kullanılabilen son projede, daireler yüzde 5 peşinat, ve nakit ödemede sağladığı avantajlarla dikkat çekiyor. 
4 bin TL'den başlayan ve Bizim Evler markasının tüm ayrıcalıklarını taşıyan Bizim Evler 7'de 532 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor. Bizim Evler 7'de daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yatırımcıların beğenisine sunuluyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...