İki Design Group’a dünyanın en iyisi ödülü

Düzenleyen:
İki Design Group’a dünyanın en iyisi ödülü

EMLAK Haberleri

Avrupa’nın En İyisi seçilen Piyalepaşa İstanbul Projesi, Londra’da yapılan galada ‘Dünya’nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire Ödülü’ne layık görüldü.

Tanınmış mimarlık ödüllerinden European Property Awards’den (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 Avrupa ayağından tarihî bir başarı ile dönen İki Design Group yönetici ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, Londra’da dünyanın en iyilerinin yarıştığı International Property Awards galasında, Piyalepaşa İstanbul Projesinin Show Home (Örnek Daire) İç Mimari Tasarımı ile daha önce aday gösterilmiş olduğu “Dünyanın En İyisi”, “World’s Best Show Home” ödülüne kavuştu.

Murat Kader ödül töreninin ardından yaptığı açıklamada, “Piyalepaşa İstanbul, geçen yıl yine bu yarışmadan “En İyi Karma Kullanım Mimarisi” dalında ödül almıştı, şimdi de “İç Mimari Tasarımı” ile “Dünya’nın En İyisi” Ödülünü alması bizim için gurur verici” dedi.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...