Mar Yapı ve Çinli Wanda Group’tan yatırım anlaşması

Düzenleyen:
Mar Yapı ve Çinli Wanda Group’tan  yatırım anlaşması

EMLAK Haberleri

Mar Yapı Wanda Group arasında imzalanan Stratejik İşbirliği Anlaşması, Wanda Group’un teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarındaki yatırımlarında Türkiye’de Mar Yapı’yı stratejik ortak olarak konumluyor.

Mar Yapı Wanda Group arasında imzalanan Stratejik İşbirliği Anlaşması, Wanda Group’un teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarındaki yatırımlarında Türkiye’de Mar Yapı’yı stratejik ortak olarak konumluyor. İş birliğinin ilk adımı Wanda’nın ilk yurt dışı otelini İstanbul’da açması olacak. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Şanghay’daki imza töreni öncesinde Wanda Group’un Pekin’deki merkezinde ülkenin en büyük girişimcisi Wang Jianlin ile bir araya geldi. Görüşmede Wanda ile turizm sektörü dışındaki faaliyet alanlarında da ortak çalışmalar yapılması konusunda mutabık kalındı. 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...