Piyalepaşa İstanbul'da Ramazana özel yüzde 5 peşinat

Düzenleyen:
Piyalepaşa İstanbul'da Ramazana özel yüzde 5 peşinat

EMLAK Haberleri

Polat markasının 60 yıllık köklü geçmişini ve gücünü arkasına alarak, İstanbul’un tarihi Piyalepaşa semtinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, yüzde 5 peşinatlı ramazana özel bir kampanya başlattı.

Türkiye’nin en köklü markalarından biri olan Polat, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da, ramazan ayını, yüzde 5’i peşin ve yüzde 15’i teslimde olmak üzere, özel bir kampanya ile geçiriyor. Kampanya kapsamında 60 aya yüzde 0,45, 120 aya ise yüzde 0,70 vade farkıyla ev sahibi olabilmek mümkün. İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda yükselen Piyalepaşa İstanbul’da kampanya ramazan ayı boyunca devam edecek ve 28 Haziran’da son bulacak. Beyoğlu’nun ruhuna uygun olarak hayata geçirilen ve 82 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan Piyalepaşa İstanbul’da 1+0’dan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...