Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teknik Yapı, Deluxia Park ile yeniden Kartal’da

Düzenleyen:
Teknik Yapı, Deluxia Park ile yeniden Kartal’da

EMLAK Haberleri

Teknik Yapı, Deluxia Park ile kentsel dönüşüme kaldığı yerden devam ediyor.

İki ayrı projeden oluşan Deluxia Park’ın Kartal’daki etabı Deluxia Park Residence, 339 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Teknik Yapı, Anadolu yakasında başladığı dönüşüm projelerine, Kartal ve Maltepe’deki iki ayrı projesi ile devam ediyor. Firma, Kartal’da adalar manzarasını sunan Deluxia Park Residence projesini satışa sunuyor.  Kara, hava ve deniz ulaşımının merkezinde yer alan ‘Deluxia Park Residence, avantajlı lokasyonu, adalar manzarasına sahip daireleri ve yüksek kazanç potansiyeli ile dikkat çekiyor.
Deluxia Park Residence, 35 katlı 1 rezidans, 6’şar katlı 2 ofis olmak üzere toplam 3 bloktan oluşuyor. 35 katlı rezidans kulesinde 1+1'den 3+1'e kadar toplam 364 home ofis özellikli lüks rezidans daireler yer alıyor. Deluxia Park Residence 7.157 metrekare alan üzerinde, 34 ticari üniteyi barındıran 6 katlı ofis blokları ise 1.900 metrekarelik alanda yükseliyor. 
Deluxia Park Residence; açık-kapalı otopark, açık havuz, Türk Hamamı, sauna, buhar odası ve fitness salonu ile konfor ve lüksü bir arada barındırıyor.  Metrekare büyüklükleri brüt 50,74 metrekare ile 122,30 metrekare arasında değişen rezidans daireler 399 bin liradan başlayan liste fiyatlarıyla satışa sunulacak. Lansmana özel yüzde 5 indirimin yanı sıra; peşin veya kredili alımlarda ekstra yüzde 10 indirim uygulanacak. 

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...