Anadolu Yakası’nın yeni hayat merkezi Evinpark Adatepe

Düzenleyen:
Anadolu Yakası’nın  yeni hayat merkezi Evinpark Adatepe

EMLAK Haberleri

Sefa İnşaat-Koyuncu İnşaat tarafından hayata geçirilen Maltepe'nin prestijli projesi Evinpark Adatepe, ayrıcalıklı hayatın kapılarını açıyor.

İstanbul Anadolu Yakası'nın en gözde ilçelerinden Maltepe'de inşa edilen Evinpark Adatepe projesi az katlı mimari tasarımı ile dikkat çekiyor.  Evinpark Ada ve Evinpark Tepe Rezidans olmak üzere iki bölümden oluşan Evinpark Ada & Tepe Rezidans projesi 10 katlı toplam 10 bloktan oluşuyor. Projenin Evinpark Tepe bölümünde 6 blokta 192 adet daire yer alıyor.
1+0 ve 1+1 dairelere yer verilmeyen Evinpark Adatepe'de, geniş ve ferah daire seçenekleri sunuluyor. Aile konseptine uygun olarak tasarlanan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire alternatifleri mevcut.  Projede; Evinpark Tepe'de 3+1 ve 5+1 dubleksler, Evinpark Ada'da ise 2+1 ve 4+1 dubleks seçenekleri yer alıyor. Projede konutların yanı sıra ayrıca 37 adet ticari ünite de bulunuyor.
Geniş sosyal donatı alanlarına sahip proje; Sabiha Gökçen Havalimanı, Maltepe İDO Deniz Otobüsü, marina, metro, hızlı tren gibi hava-kara- deniz ve raylı ulaşım hatlarına yakın bir mesafede konumlanıyor. 

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...