emlaktasondakika.com araştırdı, ev alamada en belirleyici etken...

Düzenleyen:
emlaktasondakika.com araştırdı, ev alamada en belirleyici etken...

EMLAK Haberleri

Gayrimenkul ve emlak haberciliğinin en önemli web portalı emlaktasondakika.com’un araştırmasına göre ev almada en belirleyici etkenin ulaşım olduğu açıklandı.

Gayrimenkul sektörünü temsil eden firma yetkilileri ile yapılan değerlendirmede; “Satın alınacak dairenin  bölgesi, ilçesi ve mahallesi’nin yanı sıra yatırımcıların en çok ulaşıma önem verdiği, ulaşım imkânlarının fazla olduğu lokasyonlardaki projeleri tercih ettiği” kaydedildi. Proje satış ofislerini ziyaret eden yatırımcılarla yapılan anket formlarında ilk üç sırada “ulaşım avantajı çeşitliliği”, “ fiyat- çevre ve sosyal donatı alanları”, “dairelerde kullanılan malzeme- depreme dayanıklılık” geldiği açıklandı.  Konut alıcılarının ilk üç sıralamadan sonra;” “yeşil alan”, “güvenlik” “otopark”, “eğitim- kamu kurumlarına yakınlık” gibi özelliklere önem verdiği araştırmada yer aldı. 

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...