Kurtköy’ün dev projesinde yaz fırsatları devam ediyor

Düzenleyen:
Kurtköy’ün dev projesinde yaz fırsatları devam ediyor

EMLAK Haberleri

Kurtköy - Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu yükselen; kapısında Metro durağı, altında AVM yer alacak Lensistanbul’da 290 bin TL’den başlayan fiyatlarla yaz fırsatları devam ediyor.

Yüksek yatırım potansiyeline sahip projede kaba inşaatın büyük kısmı tamamlandı. Aydınoğlu Grup, Mah Havacılık, Egal İnşaat ve Renium Yapı ortaklığında kurulan Lens Yapı, Kurtköy’de hayata geçirdiği Lensistanbul’da yaz kampanyasını devam ettiriyor. 2020’de hizmete açılacak Sabiha Gökçen – Kurtköy Metro hattı durağının projenin önünde yer alması Lensistanbul’a ayrı bir değer katıyor. 

AVM, KONUT ve DÜKKÂNLARIYLA YENİ BİR MAHALLE
800 milyon TL’lik yatırım bedeline sahip proje, estetik mimarisi ve peyzaj alanlarıyla Kurtköy’ün yenilenen çehresinde örnek teşkil ediyor. 290 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı bulan Lensistanbul’da, 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut tiplerinin yanı sıra; 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dubleks daire seçenekleri de yer alıyor. Bünyesinde bulunan ticari üniteleri ve AVM’siyle Kurtköy’ün sembol projesi olarak konumlanan Lensistanbul, 33 bin metrekare arsa üzerinde 1.162 konut ve 85 ticari üniteden oluşan yeni bir mahalle konseptiyle hayata geçiyor. Ayrıca, Lens Çarşı’da yer alan  85 semt dükkânı da bölge halkının tüm ihtiyaçlarına cevap vermek üzere geliştirildi. Mahalle kültürü konseptinde tasarlanan dükkânlar 45 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...