Kayaşehir’de konutlar açık artırma ile satılacak

Düzenleyen:
Kayaşehir’de konutlar açık artırma  ile satılacak

EMLAK Haberleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Kayaşehir’deki mahalle konseptli projesi içerisinde yer alan 108 konut ile 10 iş yerini “açık artırma yolu” ile satışa sunacak.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, dar gelirli, konuta erişmekte zorlanan vatandaşları konut sahibi yaptıklarını söyledi. Açık artırmanın 12 Ekim’de saat 13.30’da TOKİ’nin İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’unda yapılacağını aktaran Turan, ihaleye katılım şartları, proje detayları, ihale tarihleri ve yapacakları ihalelerinin ayrıntılı bilgisine “www.toki.gov.tr” adresinden ulaşılabileceğini dile getirdi. Turan, açık arttırmaya sunulacak 108 tripleks konut için açılış fiyatının 658 bin lira, 10 iş yerinin ise 321 bin lira olacağını belirterek ödeme planının yüzde 25 peşin, 120 ay vade şeklinde olacağını bildirdi. Kayaşehir’deki konut ve iş yerleri için başvurular, 27 Eylül-12 Ekim’de yapılabilecek.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...