Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartal’da dönüşüm DKY ADA ile hızlanıyor

Düzenleyen:
Kartal’da dönüşüm DKY ADA ile hızlanıyor

EMLAK Haberleri

E-5 ile sahil yolu hattının ortasında, Kartal Esentepe’de yükselen projede fiyatlar 395 bin TL’den başlıyor. Ali Dumankaya “36 ayda teslim edilecek projemiz yüksek prim vadediyor” dedi.

Kentsel dönüşümün gözde merkezlerinden İstanbul Kartal’da, yenilenme çalışmaları hızlanarak devam ediyor. Kartal’ın en büyük kentsel dönüşüm projesi DKY ADA, satışa sunuldu. Proje değeri 600 milyon TL olan DKY ADA; Prens Adaları’nın tam karşısında, 24 bloktan oluşan 301 konutun dönüştürülmesiyle yapılacak ve 19 dönümlük bir alanda yükselecek. DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya “Projemiz 4 blok ve 792 bağımsız bölümden oluşuyor. Kartal’ın simgesi olmaya aday projede 94 ile 212 metrekare arasında değişen, 2+1’den 4+1’e kadar balkonlu ve yeni nesil dairelerin yanı sıra, 2+1,5 ve 3+1,5 olmak üzere farklı formatlarda konutlar yer alıyor” dedi. Modern mimarisi, konforlu ve ferah alanlarıyla Kartal’ı geliştiren DKY ADA; şehrin ortasında, ancak şehrin karmaşasından uzak, doğayla iç içe bir hayat sunuyor. Proje, sahip olduğu adalar manzarasına ek olarak, yüzde 70 peyzaj alanları ile farklılaşıyor. Ali Dumankaya “Dört ticari ünite ve 1 kreşin yer aldığı DKY ADA; fitness ve SPA merkezi, spor alanları, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu ve aktivite alanlarıyla, hayat kalitesini artıracak. Lansman öncesinde 4 bin talep topladık” diye konuştu.
DKY ADA, E-5 ile sahil yolu hattının ortasında, Kartal Esentepe Mahallesi’nde konumlanıyor. Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı ve Marmaray gibi toplu ulaşım araçlarına yakın bulunan proje; E-5 hattı, Osmangazi Köprüsü, minibüs caddesi, E-6, sahil yolu gibi farklı güzergâh geçişlerine kolaylık sağlıyor. İDO Kartal İskelesi’ne 5 dakika, Pendik Marina’ya 10 dakika mesafede yükselen proje; AVM’ler, eğitim kurumları ve hastanelerle çevrilmiş durumda... Sabiha Gökçen Havalimanı’na da 15 km uzaklıktaki projede fiyatlar, 395 bin TL’den başlıyor. DKY ADA’da, 120 aya varan vade ile ev sahibi olunabiliyor. Şirket bünyesinde de kişiye özel ödeme planları hazırlanıyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...