Gaziosmanpaşa’ya iki yeni proje

Düzenleyen:
Gaziosmanpaşa’ya iki yeni proje

EMLAK Haberleri

Bugüne kadar 4 bin konut ve 550'den fazla ticari üniteyi tamamlayan Beyaz İnşaat, şimdi de Gaziosmanpaşa merkezde iki proje hayata geçiriyor.

Florya'da Ihlamur Konakları projesiyle bölgedeki kaliteyi bir üst seviyeye taşımayı hedeflediklerini belirten Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, “Gaziosmanpaşa bölgesinin dönüşümünde öncülük yapmak istiyoruz. Bölgenin tam kalbinde, yan yana iki projemiz başladı. Yine Florya'da Ihlamur Konakları projemiz var, adını da arsada yer alan 150 yıllık Ihlamur ağacından alıyor. Bölgedeki ağaçlara dokunmadan projemizi geliştiriyoruz. Orada 11 blokta 73 konut bulunacak. Yatırımlarımıza özellikle bölgesel bazda kentsel dönüşüm yaparak devam etmeyi düşünüyoruz. Yatırımdan korkmamak gerekiyor, acaba dememek gerekiyor. Bugüne kadar bir dairenin değerini kaybettiğini hiç görmedim. Sektörün geleceği çok parlak, özellikle kentsel dönüşüm yasası ciddi anlamda destek sağlıyor” dedi.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...