SeaPearl Ataköy’de hayat başladı

SeaPearl Ataköy’de hayat başladı

EMLAK Haberleri

Gayrimenkul sektörünün lokomotif firmaları arasında yer alan Kuzu Grup'un, Ataköy'de inşa ettiği 1401 konutluk SeaPearl projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

İlk etapta yaşamın başladığı proje, eşsiz sosyal donatı alanlarıyla öne çıkıyor. Barok tarzı peyzajı, eşsiz deniz manzarası ve konumuyla dikkat çeken SeaPearl Ataköy projesi, 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım değerine sahip. Büyüklükleri 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişen dairelerin bulunduğu projeden ev almak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. SeaPearl Ataköy, 1,2 kilometrelik sahil bandıyla da doğayla baş başa bir yaşamın kapılarını aralıyor. Avrasya Tüneli, Atatürk Havalimanı ve lüks AVM'lerin yanı başında yer alan projede 1+1 ile 4,5+1 arasında değişen daire seçenekleri yer alıyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...