Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kanal İstanbul, Bahçeyaka’ya komşu oluyor

Düzenleyen:
Kanal İstanbul, Bahçeyaka’ya  komşu oluyor

EMLAK Haberleri

Sur Yapı tarafından Ispartakule’de 220 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Bahçeyaka projesinin cazip özelliklerine bir yenisi daha eklendi.

Kanal İstanbul’un komşu olarak gelmesiyle, Bahçeyaka projesinin yıldızı daha da parlayacak. 21 dönüm arsa üzerinde, 57 bin 200 metrekare toplam inşaat alanına sahip Bahçeyaka, 8 bloktan oluşuyor. Projede 327 adet konut ve 10 adet ticari ünite bulunuyor. Bahçeyaka Ispartakule’de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 64 farklı tipte daire bulunurken, evlerin büyüklükleri 52 metrekare ile 443 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. Kabataş, Mecidiyeköy, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey-Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir hattında ulaşım imkânı sağlayacak yeni metro hattı, Bahçeyaka Projesi’nden şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşım sağlayacak. Sağlık Kent, 3. Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne de kolayca ulaşımın sağlandığı proje,  Atatürk Havalimanı’na yakın olması ile dikkat çekiyor. Bahçeyaka Projesi, dev parkıyla çocuklu ailelerin en çok tercih ettiği proje oluyor. Geniş balkonlu, üç cepheli daireler çok talep görüyor. Geniş yeşil alanları, planlanan metro hattı ve Küçükçekmece Gölü manzarası ile Bahçeyaka; cazip ödeme şartlarıyla konut alıcılarının gözdesi olacak.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...