Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kanal İstanbul hattının vizyon projesi

Kanal İstanbul hattının vizyon projesi

EMLAK Haberleri

Türkiye'nin dev yatırımlarından Kanal İstanbul projesine komşu konumuyla değerini artıran Tema İstanbul, projenin tamamlanmasıyla hem yatırımcılarına hem de sakinlerine kazanç sağlayacak.

Mesa, Artaş, Kantur – Akdaş, Öztaş ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’da yaşam, tüm ayrıcalıklarıyla devam ediyor. İstanbul’un planlı gelişiminde örnek teşkil eden bölgelerinden Atakent; güzergâhı netleşen Küçükçekmece, Avcılar, Başakşehir ve Arnavutköy hattında hayata geçirilecek Kanal İstanbul projesine komşu konumuyla değerini katlıyor. Atakent bölgesinin en önemli aktörü olan Tema İstanbul, ‘Yeni İstanbul Boğazı’ olarak lanse edilen Kanal İstanbul’a komşu olması ile alıcılarına ve sakinlerine emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, TEM bağlantı yolları, Metro, Hastaneler ve 3. Havalimanı gibi dev projelerin çevrelendiği bölgede yer alan Tema İstanbul,  konumunun yanı sıra donatılarıyla da yatırımcısını cezbediyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...