Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vadikoru’nun A Plus ofislerine yoğun ilgi

Vadikoru’nun A Plus ofislerine yoğun ilgi

EMLAK Haberleri

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak öne çıkan bölgelerinden Ayazağa’da yükselen Vadikoru’nun A Plus ofisleri gayrimenkul yatırımcıları tarafından büyük ilgi görüyor.

Belgrad ormanlarına komşu konumu, şehir merkezine yakınlığı ve sunduğu konfor ile bir adım öne çıkan Vadikoru ofis blokları, zarif ve modern mimarisiyle Ayazağa bölgesinde prestijli iş ve yaşam projesi olarak konumlanıyor. Üç blok konutta 242 daire, 2 blok ofiste 84 adet bağımsız ofis ve 12 ticari ünitenin bulunduğu projenin inşası hızla devam ederken Vadikoru, modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.
Gayrimenkul yatırımcılarının en gözde noktaları arasında yer alan ve Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde ‘En İyi Ofis Mimarisi’ dalında ödüle layık görülen Vadikoru ofis bloklarında ofisler, 133 metrekare ile 1.200 metrekare arasında değişen aralıklarda inşa ediliyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...