Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyaz Park Topkapı’da mayısta hayat başlıyor

Beyaz Park Topkapı’da mayısta hayat başlıyor

EMLAK Haberleri

Beyaz İnşaat, İstanbul’un kalbi Topkapı’da konumlandırdığı Beyaz Park Topkapı projesinde sona yaklaştı. Mayıs ayı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği projeden ev alanlar yüksek kazanç elde ederken, sınırlı sayıdaki dairelerin satışları avantajlı fiyatlarla devam ediyor.

İstanbul’un kalbi Topkapı’da 150 milyon TL’lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı projesinde 371 konut ve 4.000 metrekareyi bulan ticari üniteler yer alıyor. Bölgenin en çok talep gören konut projesinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört tip daire seçeneği yer alırken daireler, 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.
Geniş peyzajı ve zengin sosyal donatılarıyla keyifli bir yaşam sunulan Beyaz Park Topkapı’da açık-kapalı yüzme havuzu, bay ve bayanlar için ayrı hamam ve sauna, fitness salonu, çok amaçlı spor alanı, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanlarına yer veriliyor.

ULAŞIM AĞININ MERKEZİNDE YER ALIYOR
Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan Beyaz Park Topkapı, lokasyonuyla da dikkat çekiyor.
Tüm ana arterlere çok yakın bir noktada konumlanan proje; Davutpaşa tramvay durağına 200 metre, Cevizlibağ Metrobüs durağına 600 metre, Esenler Otogarı’na 3,5 kilometre, Sultanahmet’e 8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre, Yenikapı Deniz Otobüsü iskelesine 6,5 kilometre, Marmaray Zeytinburnu durağına ise 5 kilometre gibi kısa bir mesafede yer alıyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...