HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TOKİ Silivri’ye başvuru için son 5 gün

Düzenleyen: /
TOKİ Silivri’ye başvuru için son 5 gün
Toki, Toki Silivri, Haber

EMLAK Haberleri

TOKİ'nin Silivri'de merakla beklenen 1.356 dairelik projesinde talepler devam ediyor. Ortalama konut fiyatınının 198 bin TL olduğu projede 25 bin TL, 30 bin TL ve 50 bin TL peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

240 ay vadeli satış
180 ve 240 ay vade ile satışları gerçekleştirilecek olan TOKİ Silivri Konutları'nda ayrıca emeklilere özel yüzde 25 ek kontenjan ayrıldı. 76 metrekare ile 98 metrekare arasında değişen 2+1 daireler ortalama 198 bin liradan, 106 metrekare ile 123 metrekare arasında değişen 3+1 daireler ise ortalama 285 bin liradan satılacak.

3 günde 5 bin başvuru
TOKİ Başkanı Ergün Turan, yazılı açıklamasında, İstanbul Silivri'de alt ve orta gelirli vatandaşlar için satışa sundukları 1.356 konuta olan ilginin, sektördeki talep açısından önemli olduğunu vurguladı. Turan, sosyal konut ürettikleri için vatandaşların kira öder gibi hatta daha düşük bir bedelle konut sahibi olabildiğini belirterek, konut talebinde bir azalma olmadığını, tam tersine Türkiye'nin her yerinde 5–10 katı taleple karşılaştıklarını aktardı.

29 haziran’a kadar
Ergün Turan, 934 konutun alt gelir grubuna, 422 konutun ise orta gelir grubunda bulunan vatandaşlara satılacağını, İstanbul Silivri'de konut sahibi olmak isteyenlerin başvurularını 29 Haziran'a kadar ilgili kamu bankasına yapması gerektiğini kaydetti. Turan, başvuruların tamamlanmasından sonra 11-12 Temmuz'da yapacakları kura çekimiyle konut sahibi olacakların belirleneceğini bildirdi.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...