Örnek dairesi tam not aldı

Örnek dairesi tam not aldı

EMLAK Haberleri

İhlas Yapı’nın, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Marmara Evleri 4 hızla ilerliyor. Aileler için özel olarak tasarlanan projenin örnek dairesi konut alıcılarından tam not aldı.

İstanbul’un nitelikli konut bölgelerinde markalı projelere imza atan İhlas Yapı, aile yüksek standartlarda yaşam alanları inşa etmeye devam ediyor. Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği  Marmara Evleri serisinin en yenisinde lüks ve konforlu daireler inşa eden firma, 4+1 tipinde hazırlanan örnek dairesini açtı.
Toplamda 639 daire ve 44 adet dükkanın yer alacağı Marmara Evleri 4, aile öncelikli bir yaşam anlayışıyla hayata geçiriliyor. Modern mimarisi ve geniş peyzaj alanıyla bölgeye değer kazandıran Marmara Evleri 4’te 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 126 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Marmara Evleri 4’ün satış ofisi içinde Arkiteam Mimarlık imzasıyla tasarlanan örnek daire, projede kullanılacak kaliteli malzeme ve işçiliğin bir yansıması olarak tanıtılıyor.

BÜTÜN İHTİYAÇLARA CEVAP
Projede peyzaj alanlarının yanı sıra; kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve açık spor alanları, yürüyüş yolları, mescit, taziyeevi, bay ve bayanlara özel ikişer adet fitness salonu, hamam ve saunalar yer alıyor.
Estetik mimarisi, birinci sınıf ankastreli konforlu daireleri, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği dükkânları ve zengin yaşam alanlarıyla keyifli bir site hayatı sunan Marmara Evleri 4’te; 24 saat güvenlik, kesintisiz jeneratör hizmeti ve her daire için kapalı otopark standart olarak site sakinlerine sunuluyor.
Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Marmara Evleri 4, İstanbul’un en işlek ulaşım aksı E-5 ve TEM Otoyoluna, eğitim kurumları ve AVM’lere yakınlığı ile öne çıkıyor.
Yapımı planlanan Beylikdüzü Metrosu’nun Yakuplu istasyonuna komşu olan proje, gelecekte de deniz yolu ile yolcu taşımasının merkez üssü olması planlanan Ambarlı limanının yanı başında konumlanıyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...